stoofappel
zoete ermgaard
stoofappel zoete ermgaard
stoofappel zoete ermgaard
stoofappel zoete ermgaard
appelbloesem

Zoete Ermgaard stoofappel

795,00

Soort: Zoete Ermgaard stoofappel
Prijs: € 795,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen stoofappel:

Leeftijd:
Stamhoogte: laagstam
Hoogte: ca. –
Breedte: ca. –
Stamomtrek: –
Kluit:
Voorraad: nog 1 stuk op voorraad

Kom langs in onze showtuin om deze prachtige stoofappel te bekijken en zelf uit te zoeken. Ze zijn zeer karakteristiek, echt blikvangers!

“Malus Domestica Zoete Ermgaard”

Dit ras is zeer oud en waarschijnlijk afkomstig uit Nederland. De appel wordt vanwege de melige smaak met name gebruikt als stoofappel. Hij heeft een droge zoete smaak. De pluktijd ligt rond oktober. Het ras is niet zelfbestuivend en heeft daarom binnen een straal van. ca. 100 meter een ander geschikt appelras nodig voor de bestuiving en vruchtproductie. Dit hoeft geen volwassen appelboom te zijn maar wel een van een geschikt ras.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO