Diensten

Een overzicht van onze uitgebreide dienstverlening:

Verkoop, planten en transport van karakteristieke (fruit)bomen

Op deze website kunt u ons uitgebreide assortiment oude fruitbomen, notenbomen en laan- en sierbomen bekijken. Wij verkopen alleen mooie volwassen exemplaren variërend in leeftijd van circa 10 jaar tot 80 jaar oud! Ook kunnen wij u helpen bij de aanleg van een boomgaard. Ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar en het gehele jaar plantbaar in iedere grondsoort. U ontvangt zelfs 1 jaar garantie op uw aankoop indien wij de boom voor u planten (vraag naar de voorwaarden)! Ook wordt iedere boom geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Omdat de meeste van onze bomen te groot/ zwaar zijn om zelf te vervoeren verzorgen wij in overleg graag het planten en transport tegen een aantrekkelijk tarief voor u door heel Nederland.

Tuinaanleg- en onderhoud

Wij kunnen u van dienst zijn bij het aanleggen en het onderhoud van uw tuin en/of bedrijfsterrein. Denkt u daarbij onder andere aan het bestraten van uw tuin en/ of oprijpad, het inzaaien van gras of aanbrengen van grasmatten en het afgraven, ophogen en egaliseren van uw tuin (met laser).

Ook het aanleggen van drainage, druppelleidingen en beregeningsinstallaties en het plaatsen van schuttingen, tuinhuizen, veranda's of vlonders behoort tot onze dienstverlening. Uiteraard kunt u voor het snoeien of het verwijderen/ verplaatsen van uw bomen ook bij ons terecht!

U kunt het materiaal zelf verzorgen of door ons laten leveren.

Groenonderhoud en grondbewerking

Wij kunnen u van dienst zijn bij de grondbewerking en het onderhoud van gemeentegroen en grotere (agrarische) percelen. Denkt u daarbij onder andere aan het spitten, ploegen, fresen en (laser)kilveren van grond.

Maar ook het inzaaien, maaien, snoeien en besproeien van grotere percelen en/of natuurgebieden. Ook het bouwrijp maken van grond en het aansluiten van bijvoorbeeld rioleringen en hemelwaterafvoeren behoort tot onze dienstverlening.

Tuinaanleg- en onderhoud diensten

Rooien en verplanten/ verplaatsen van grote bomen

Met onze rooimachines kunnen wij grote bomen met een kluitdoorsnede van maximaal 140cm opgraven en inkluiten met een stalen draadkluit. Bijvoorbeeld wanneer de boom verplant moet worden of tijdelijk moet verhuizen vanwege een tuinophoging of verbouwing. Klik op de link om een indruk te krijgen hoe wij onze bomen rooien met een Holmac rooimachine: https://youtu.be/rxogdBa6Qf4. Door commerciele fruittelers worden wij geregeld ingeschakeld voor het beheersen van de groei van hun fruitbomen door middel van wortelsnijden met behulp van onze rooimachine. Ook worden wij regelmatig benaderd door eigenaren van boomgaarden of kwekerijen voor het opkopen van karakteristieke oude (fruit)bomen.

Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark is geen klus voor ons onmogelijk! Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen door heel Nederland.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!