hoogstam appelboom bramley seedling
hoogstam appelboom bramley seedling
hoogstam appelboom bramley seedling
hoogstam appelboom bramley seedling

Bramley Seedling

2.750,00

Soort: Bramley Seedling 
Prijs: € 2750,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Korte beschrijving:

Deze prachtige grote hoogstam appelbomen zijn met zorg door ons gerooid uit een (biologische) boomgaard in West-Friesland. Het zijn grote volwassen  appelbomen van ca. 25-30 jaar oud en daardoor echt een sieraad voor uw tuin of boomgaard! Het is een oud Engels appelras die ook wel Sedeling of Pannenkoekappel genoemd wordt. In april/ mei geeft deze boom prachtige witroze bloesem. De appels zijn vrij plat van vorm met een groene kleur en een lichte bronskleur/ rode blos aan de zonzijde. De smaak is friszuur en daarmee zijn ze vooral geschikt als keukenappel maar ook als handappel. Het ras is niet zelfbestuivend. Voor de bestuiving is het daarom nodig dat er in de buurt een andere geschikte appelboom aanwezig is. Voor het planten gebruiken we een rupskraan  of wanneer dit niet mogelijk is een telekraan.

Eigenschappen:

Leeftijd: ca. 25-30 jaar
Stamhoogte: hoogstam
Hoogte: ca. …. cm
Vertakking: vanaf ca. …. cm
Breedte: ca. …. cm
Stamomtrek: ca. 40 x 45 cm *
Kluit: 120 x 60 cm
Voorraad: aantal op voorraad
* Op ca. 1 meter hoogte gemeten

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelslang die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO