hoogstam appelboom
alkmene appelboom hoogstam

Alkmene, nummer 3223

2.200,00

Soort: Alkmene appelboom (nr 3223)
Prijs: € 2200,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

Deze oude hoogstam appelboom van het ras Alkmene is afkomstig uit West-Friesland en wacht op een nieuwe bestemming in Nederland! Het ras Alkmene is in de jaren ’60 ontstaan in Duitsland en heeft een zoetzure smaak met stevig tot hard vruchtvlees. De oranjerode appels met een gele ondergrond zijn vooral erg geschikt voor appelmoes. De vertakking van de boom start vanaf ca. 170 cm en de totale hoogte van deze mooie appelboom is ca. 500 cm. Voor de bestuiving heeft dit ras een andere geschikte appelboom in de directe nabijheid nodig. We gebruiken bij het planten onze 8-tons rupskraan (benodigde breedte ca. 2,5 meter) of wanneer dit niet mogelijk is een externe autolaadkraan of telekraan die de boom door de lucht naar z’n plek hijst. U bent van harte welkom om hem te komen bekijken in onze showtuin in Abbekerk! We hebben meerdere grote exclusieve hoogstam appel- en perenbomen op voorraad.

Eigenschappen:
Stamtype: hoogstam
Ras: Alkmene
Leeftijd: –
Hoogte: ca. 500 cm
Breedte: ca. 400 cm
Vertakking: vanaf ca. 170 cm
Stamomtrek: ca. 45-50 cm *
Kluit: vanaf ca. 120×60 cm
Voorraad: 1 exemplaar
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO