japanse sierkers
prunus

Japanse Sierkers

750,00

Soort: Japanse Sierkers
Prijs: € 750,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

We hebben enkele gekweekte exemplaren Japanse Sierkers (Prunus Serrulata “Amanogawa”) beschikbaar. Deze bomen hebben een mooie opgaande groeiwijze (zuilvorm) en kunnen een hoogte van ca. 600 cm krijgen. De huidige hoogte is ca. 400-450 cm. Ze zijn echter prima te snoeien. Ook erg geschikt dus voor een wat kleinere tuin. Rond april/ mei geeft deze sierkers prachtige lichtroze bloesem en in het najaar valt hij op door zijn mooie herfstkleuren.

Eigenschappen:
Stamtype: meerstammig/ zuilvorm
Hoogte: ca. 400-450 cm
Voorraad:  enkele stuks

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO