amberboom
amberboom
dakvorm amberboom

Amberboom “Liquidambar”

1.250,00

Soort: Dak Amberboom “Liquidambar”
Prijs: € 1250,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Korte beschrijving:

De Amberboom “Liquidambar” is bij veel mensen erg geliefd door de prachtige herfstverkleuringen van het blad van groen naar fel rood oranje. Ook de vorm van het blad is erg mooi en maakt hem tot een blikvanger! Deze boom heeft een dakvorm met een smalle kroon. De boom heeft weinig onderhoud nodig en staat graag in de zon. Hij is goed winterhard. Voor het planten gebruiken we onze 8-tonsrupskraan of wanneer dit niet mogelijk is een autolaadkraan/ telekraan die de boom door de lucht hijst. Voor iedere plantklus hebben wij meestal een geschikte oplossing!

Eigenschappen:

Stamhoogte: hoogstam
Hoogte: ca. …. cm
Vertakking: vanaf ca. …. cm
Breedte: ca. …. cm
Stamomtrek: ca. … cm *
Kluit: … cm
Voorraad: 1 exemplaar
* Op ca. 1 meter hoogte gemeten

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO