oude perenboom triomphe de vienne
bloesem oude perenboom triomphe de vienne
oude perenboom
oude fruitboom
perenboom
oude perenboom

Diverse rassen

725,00

Soort: Oude perenboom
Ras: Conference en Triomphe de Vienne
Prijs: € 725,00 per stuk
(Incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen

Leeftijd: ca. 35-40 jaar
Stamhoogte: laagstam en halfstam
Hoogte: ca. 250-300 cm
Breedte: ca. 250-300 cm
Vertakking: vanaf ca. 50 cm
Stamomtrek: ca. 50-55 cm (gemeten op ca. 40 cm)
Kluit: ca. 90×45 cm
Voorraad: grote voorraad
Rassen: Conference en Triomphe de Vienne

Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken! Deze prachtige perenbomen zijn zeer karaktristiek! Ook diverse andere maten/ rassen beschikbaar.

Kenmerken perenras Conference “Pyrus Communis Conference”

De Conference is in Nederland erg populair. Deze prachtige knoestige oude perenboom met grillige vormen is direct fruitdragend. De vorm van de peren is breed en lang en de smaak zoet en sappig. De peren hebben een lichtgroene tot bruine kleur met onderin soms wat donkere vlekken (dit noemt men roest). Deze boom geeft prachtige vroege witte bloesem en de pluktijd van de peren is rond september. Dit ras is zelfbestuivend en goed ziekteresistent.

Kenmerken perenras  “Pyrus Communis Triomphe de Vienne”

De Triomphe de Vienne is een populaire handpeer. Het is een sterk groeiende vrij brede oude perenboom die grote handperen geeft met een onregelmatige vruchtdracht. De peren zijn zoet van smaak met een licht aroma en sappig vruchtvlees. In het voorjaar geniet je van de prachtige witte bloesem en in de zomer van de peren die rond augustus plukrijp zijn.  Voor de bestuiving heeft dit ras een andere perenboom nodig, zoals bijvoorbeeld een Conference of Doyenne du Comice.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO