oude perenboom
perenboom
oude fruitboom
oude perenbomen
grote perenboom

Div. rassen perenbomen

1.950,00

Soort: Div. rassen perenbomen
Prijs: € 1950,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

Deze prachtige grote laagstam oude perenbomen zijn onlangs door ons gerooid in de Neder Betuwe waar ze maar liefst ca. 60 jaar hebben gestaan! Door hun hoge leeftijd zijn het hele mooie karakteristieke exemplaren met grillige vormen en iedere boom is uniek! De beschikbare rassen zijn: Conference, Triomphe de Vienne, Doyenne du Comice en vanaf het najaar van 2024 ook Gieser Wildedeman! In het voorjaar geven deze perenbomen prachtige witte bloesem en in het najaar kunt u genieten van heerlijke hand- of stoofperen. Uiteraard zijn ze direct fruitdragend en bijna allemaal zelfbestuivend (behalve de Triomphe de Vienne) zodat ze voor de vruchtvorming niet afhankelijk zijn van een andere geschikte perenboom. Voor het planten van deze perenbomen gebruiken we onze 8-tons rupskraan (benodigde breedte ca. 2,5 meter of breedte van de boom) of wanneer dit niet mogelijk is een externe autolaadkraan of telekraan die de boom door de lucht naar z’n plek hijst. U bent van harte welkom om ze te komen bekijken in onze showtuin in Abbekerk!

Eigenschappen:
Stamtype: laagstam
Rassen: Conference, Triomphe de Vienne, Doyenne du Comice en vanaf najaar 2024 Gieser Wildeman
Leeftijd: ca. 60 jaar
Hoogte: ca. 350-380 cm
Breedte: ca. 300-350 cm
Vertakking: vanaf ca. 70-90 cm
Stamomtrek: ca. 70-90 cm *
Kluit: vanaf ca. 110×55 cm of groter
Voorraad: grote voorraad aanwezig
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO