oude fruitboom
stoofpeer
stoofperen
oude perenboom
fruitboom
oude fruitbomen
stoofpeer

Saint Remy (stoofpeer)

695,00

Soort: Oude perenboom (ras Saint Remy/ stoofpeer)
Prijs: € 695,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen

Leeftijd: ca. 40-45 jaar
Stamhoogte: laagstam
Hoogte: ca. 250 cm
Breedte: ca. 200 cm
Stamomtrek: ca. 65/75 cm (gemeten vanaf ca. 1 meter stamhoogte)
Vertakking: vanaf ca. 65-75 cm hoogte
Kluit: ca. 110×55 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: nog enkele stuks op voorraad aanwezig.

Kom langs in onze showtuin om deze oude perenboom (stoofpeer) te bekijken en zelf uit te zoeken. Ze zijn zeer karakteristiek, echt blikvangers! Door de smalle opgaande vorm passen ze ook goed in een wat kleinere tuin.

Kenmerken perenras Saint Remy “Pyrus Communis Saint Remy”

Het perenras Saint Remy is naast de Gieser Wildeman zeer bekende populair in Nederland. Het zijn sterke perenbomen met een goede groei en draagkracht. Deze roodkokende stoofpeer zit vol aroma en kleurt iets minder rood na koken dan de Gieser Wildeman. De perenboom geeft witte bloesem en de pluktijd van de stoofperen ligt rond september.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO