oude perenboom-Doyenne du Comice perenbomen-laagstam-perenbloesem
Foto van de website van Schouten Bomen & Loonbedrijf (www.schoutenbomen.nl) van een peer Doyenne du Comice oude Perenboom
Doyenne du Comice Perenboom
Foto van de website van Schouten Bomen & Loonbedrijf (www.schoutenbomen.nl) van een oude fruitboom/ oude perenboom ras Doyenne du Comice

Doyenne du Comice

385,00

Soort: Oude perenboom (ras Doyenne du Comice)
Prijs: € 385,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie!*

Eigenschappen:

Leeftijd: ca. 35 jaar
Stamhoogte: laagstam
Hoogte: ca. 250 cm
Breedte: ca. 250 cm
Stamomtrek: ca. 30/35 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 90×45 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: grote voorraad aanwezig.

Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken! Diverse andere maten/ rassen beschikbaar!

Kenmerken perenras Doyenne du Comice “Pyrus Communis Doyenne du Comice”

De Doyenne du Comice is een zelfbestuivende saprijke peer met een zoete geur en smaak. Net als de Conference is dit een erg populaire handpeer. De boom geeft prachtige witte bloesem en de pluktijd van de peren ligt rond medio september. Prachtige karakteristieke knoestige oude perenboom met grillige vormen en direct fruitdragend.

Deze bomen kunnen eventueel in een aanhanger worden vervoerd en met voldoende mankracht zelf worden geplant. In een vergelijkbaar formaat bieden wij eventueel ook oude appelbomen (Elstar) of oude perenbomen (Conference/ Gieser Wildeman) te koop aan. Leuk om met elkaar te combineren! Deze bomen zijn ook erg geschikt voor plaatsing in een bak of voor in een wat kleinere tuin.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO