oude perenboom fruitboomoude perenboom fruitboom

Conference en Verdi

250,00

Soort: Oude perenboom
Ras: Conference en Verdi
Prijs: € 250,00 per stuk
(Incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen

Leeftijd: ca. 30 jaar
Stamhoogte: laagstam
Hoogte: ca. 230 cm
Breedte: ca. 140-190 cm
Stamomtrek: ca. 20/30 cm (gemeten vanaf ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 70×35 cm
Voorraad: nog enkele stuks aanwezig

Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken! Ook diverse andere maten/ rassen beschikbaar.

Kenmerken perenras Conference “Pyrus Communis Conference”

De Conference is in Nederland erg populair. Deze prachtige knoestige oude perenboom met grillige vormen is direct fruitdragend. De vorm van de peren is breed en lang en de smaak zoet en sappig. De peren hebben een lichtgroene tot bruine kleur met onderin soms wat donkere vlekken (dit noemt men roest). Deze boom geeft prachtige vroege witte bloesem en de pluktijd van de peren is rond september. Dit ras is zelfbestuivend en goed ziekteresistent. Door kruisbestuiving via een ander geschikt perenras binnen een straal van ca. 100 meter zal de vruchtopbrengst wel verhoogd worden maar dit is dus geen vereiste.

Kenmerken perenras Verdi “Pyrus Communis Verdi”

De Verdi is een zoete vrij sappige handpeer met een sterk aroma die tevens geschikt is als stoofpeer. Hij is afkomstig uit Nederland en heeft een iets langwerpige vorm en een rode blos, vandaar de bijnaam “Sweet Blush”. Deze boom geeft prachtige vroege witte bloesem en de pluktijd van de peren is rond september. De boom is in principe niet zelfbestuivend en heeft dus een ander geschikt perenras binnen een straal van ca. 100 meter nodig om vruchten te krijgen.

Deze bomen kunnen in een aanhanger worden vervoerd en met voldoende mankracht zelf worden geplant. Deze bomen zijn ook erg geschikt voor plaatsing in een bak of voor in een wat kleinere tuin. Ook erg geschikt voor het aanleggen van een boomgaard.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO