hoogstam appelboom
oude fruitboom appelboom
hoogstam appelboom

Zoete Ermgaard, nr 2732

2.750,00

Soort: Zoete Ermgaard appelboom, nummer 2732 
Prijs: € 2750,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

Deze oude hoogstam appelboom van het ras “Zoete Ermgaard” is door ons gerooid in Zeeland. We schatten de leeftijd op ca. 25-30 jaar oud. Het ras is vrij oud en waarschijnlijk ontstaan in Nederland. De appel wordt vanwege de melige smaak met name gebruikt als stoofappel. Hij heeft een droge zoete smaak. De pluktijd ligt rond oktober. De stam heeft een mooi grillig karakter. Het ras is niet zelfbestuivend en heeft daarom in de buurt een ander geschikt appelras nodig voor de bestuiving en vruchtproductie. Dit hoeft geen volwassen appelboom te zijn maar wel een van een geschikt ras. Voor het planten van deze appelboom gebruiken we onze 8-tons rupskraan of wanneer dit niet lukt een externe autolaadkraan/ telekraan die de boom op zn plek hijst. We hebben nog diverse andere exclusieve hoogstam appel- en perenbomen op voorraad!

Eigenschappen:
Stamtype: hoogstam
Hoogte: ca. … cm
Breedte: ca. … cm
Vertakking: vanaf ca. … cm
Stamomtrek: ca. … cm *
Kluit: vanaf ca. … cm
Voorraad: 1 exemplaar
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO