VERKOCHT

Dakplataan parasolvorm

2.750,00

Soort: Dakplataan parasolvorm
Prijs: VERKOCHT
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

Deze zware Dakplataan heeft een prachtige brede parasolvorm en is daardoor uitermate geschikt om voor wat schaduw te zorgen bij het terras. De vertakking begint op ca. 195 cm hoogte en de breedte van de boom is ca. 400 cm. We hebben slechts 1 stuk op voorraad! Heb je er meerdere nodig? Kijk dan eens op de website bij onze kleinere maat Dakplatanen. Voor het planten gebruiken we onze 8-tonsrupskraan met een breedte van 2,5 meter. Indien de tuin hiervoor niet geschikt is kunnen we extern een autolaadkraan of telekraan inhuren en hijsen we de boom door de lucht. Kom langs in onze showtuin om hem te bekijken!

Eigenschappen:
Vertakking vanaf: ca. 195 cm
Totale hoogte: ca. 245 cm (gesnoeid)
Breedte: ca. 400 cm
Stamomtrek: ca. 65-70 cm *
Kluit: ca. 140 x 70 cm
Voorraad: 1 exemplaar
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialiseerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO