Hoogstam appelbomen

1.250,00

Soort: Appelboom (diverse rassen)
Prijs: € 1250,00 per stuk (incl. BTW) met 1 jaar garantie

Eigenschappen

Stamtype: hoogstam
Leeftijd: –
Hoogte: tussen ca. 300-450 cm
Breedte: tussen ca. 400-450 cm
Stamomtrek: tussen ca. 30-45 cm
Kluit: ca. 110×55 cm
Voorraad: diverse stuks op voorraad

De foto’s geven een indruk van het formaat van de appelbomen binnen deze prijsklasse. We hebben ook kleinere en grotere hoogstam appelbomen beschikbaar, zie hiervoor onze website.
Overige bijzonderheden: deze prachtige karakteristieke oude knoestige appelbomen met grillige vormen zijn direct fruitdragend en zijn een lust voor het oog! Ze zijn afkomstig uit een oude boomgaard en wachten in onze showtuin op een nieuw thuis! De bloesem is wit/roze en de pluktijd van de appels ligt rond september.

U bent van harte welkom om de bomen te komen bekijken in onze showtuin!

Overige bijzonderheden

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO