oude appelboom
Bramley's Seedling hoogstam appelboom
hoogstam appelboom

Bramley’s Seedling, nr 3281

2.750,00

Soort: Bramley Seedling appelboom (nr 3281)
Prijs: € 2750,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

Deze exclusieve grote hoogstam appelboom is van het ras Bramley’s Seedling en is een echte blikvanger. Het ras is van Engelse oorsprong en de appel heeft ook wel de bijnaam panekoekenappel of Sedeling. De groene appel met een rode blos is vrij zuur van smaak en vooral erg geschikt om mee te koken/ bakken maar als handappel zeker niet ongeschikt. De appels zijn rond half oktober plukrijp. De vertakking van de boom start vanaf ca. 130 cm en de totale hoogte van deze mooie appelboom is ca. 500 cm. Dit is ras staat bekend om z’n goede groei dus minder geschikt voor een wat kleinere tuin. Voor de bestuiving heeft dit ras een andere geschikte appelboom in de directe nabijheid nodig. We gebruiken bij het planten onze 8-tons rupskraan (benodigde breedte ca. 2,5 meter) of wanneer dit niet mogelijk is een externe autolaadkraan of telekraan die de boom door de lucht naar z’n plek hijst. U bent van harte welkom om hem te komen bekijken in onze showtuin in Abbekerk! We hebben meerdere grote exclusieve hoogstam appel- en perenbomen op voorraad.

Eigenschappen:
Stamtype: hoogstam
Ras: Bramley’s Seedling
Leeftijd: –
Hoogte: ca. 500 cm
Breedte: ca. 400 cm
Vertakking: vanaf ca. 130 cm
Stamomtrek: ca. 65-70 cm *
Kluit: vanaf ca. 110-55 cm
Voorraad: 1 exemplaar
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO