knotwilgen
oude knotwilg

Oude Knotwilg

1.495,00

Soort: Oude Knotwilg
Prijs: € 1495,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Korte beschrijving:

Deze Oerhollandse  zware oude knotwilgen zijn een mooie aanvulling voor een landelijke tuin en/ of weiland. Ook langs de slootkant komen ze goed tot hun recht. Dit is momenteel de zwaarste uitvoering die we hebben met een stamomtrek van ca. 85-90 cm! Voor het planten van deze Knotwilgen gebruiken we een 8-tonsrupskraan of wanneer dit niet mogelijk is een telekraan. We hebben evt. ook kleinere Knotwilgen op voorraad die met een handkar geplant kunnen worden.

Eigenschappen:

Knothoogte: ca. 180-190 cm
Stamomtrek: ca. 85-90 cm
Kluit: 150 x 75 cm
Voorraad: grote voorraad

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2! Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO