hoogstam pruimenboom
hoogstam pruimenbomen
bloesem pruimenboom
stam primenboom

Reine Claude D’Oullins

2.750,00

Soort: Pruimenboom
Ras: Reine Claude D’Oullins
Prijs: € 2750,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Korte beschrijving:

Deze prachtige hoogstam pruimenboom van het ras Reine Claude D’Oullins komt uit Zeeland. Dit ras werd rond 1860 geïntroduceerd in Frankrijk en heeft de bijnaam witte eierpruim. We schatten de leeftijd op 25-20 jaar. Het is een snelgroeiende zelfbestuivende pruimenboom die rond augustus grote zoetzure/ sappige geelgroene pruimen geeft en in april/ mei prachtige witte bloesem. Voor het planten is onze rupskraan nodig of wanneer dit niet mogelijk is een autolaadkraan/ telekraan die de boom door de lucht hijst. Voor iedere plantklus hebben wij meestal een geschikte oplossing!

Eigenschappen:

Stamhoogte: hoogstam
Hoogte: ca. 400 cm
Vertakking: vanaf ca. 150 cm
Breedte: ca. 350-400cm
Stamomtrek: ca. 50-55 cm *
Kluit: 120 x 60 cm
Voorraad: 1 stuk
* Op ca. 1 meter hoogte gemeten

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO