onrijpe kersen
kersenboom fruitboom
kersenboom
halfstam kersenboom fruitboom

Kersenboom halfstam div.

1.300,00

Soort: Halfstam/struikvorm Kersenboom
Prijs: € 1300,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

Hoe leuk is het om kersen uit eigen tuin te kunnen plukken?! Dat kan met deze prachtige halfstam/ struikvormige Kersenbomen. We hebben hiervan slechts enkele exemplaren op voorraad. In dezelfde uitvoering hebben we overigens ook Appelbomen en Pruimenbomen beschikbaar in verschillende (oude)rassen. Leuk om met elkaar te combineren in uw tuin en/of boomgaard! De beschikbare Kersenrassen zijn: Karina, Kordia, Regina, Sunburst, Van (zelfbestuivend) en Merchant, Merton Premier, Octavia, Schneid. Spate Knorpel (niet zelfbestuivend). Om vruchten te kunnen vormen hebben niet zelfbestuivende Kersenbomen een andere Kersenboom in de nabije omgeving nodig. Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken!

Eigenschappen:
Stamtype: halfstam en struikvorm
Leeftijd: ca. .. jaar
Hoogte: ca. ..  cm
Breedte: ca. … cm
Stamomtrek: ca. … cm *
Kluit: ca. … cm
Voorraad:  enkele stuks
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO