VERKOCHT

Opal, nr 1891

1.695,00

Soort: hoogstam pruimenboom “Opal”, nr 1891
Prijs: € 1695,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*


Eigenschappen

Ras: Opal
Stamtype: hoogstam
Leeftijd: ca. 25 jaar
Hoogte: ca. 250 cm
Breedte: ca. 350-400 cm
Vertakking: begint vanaf ca. 170 cm hoogte
Stamomtrek: ca. 40-45 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 90×45 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: VERKOCHT

Deze karakteristieke hoogstam pruimenboom heeft een parasolvorm en is een echte blikvanger! Uniek! Onze bomen zijn voorzien van een draadkluit en kunnen het gehele jaar geplant worden. Kom langs in onze showtuin om onze bomen te bekijken en zelf op nummer uit te zoeken!

Pruimenras Opal “Prunus Domestica Opal”

Dit zelfbestuivende ras is erg populair en de boom geeft heerlijke sappige kleine paarse pruimen. Hij bloeit met witte bloemen en de pluktijd van de pruimen ligt rond juli.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO