AANBIEDING!
leifruitbomenleifruitbomen

Leifruitbomen div. rassen

285,00 260,00

NU TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VOOR € 260,00 per stuk!

Soort: Oude laagstam appelbomen en perenbomen in leivorm (leifruitbomen)
Prijs: € 285,00 per stuk
(Incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie!*

Eigenschappen leifruitbomen
Appelras: Elstar en Notarissappel UITVERKOCHT
Perenras: Conference
Stamtype: laagstam in leivorm met 5 etages
Leeftijd: ca. 5 jaar
Hoogte: ca. 200-210 cm
Breedte: ca. 160 cm
Stamomtrek: ca. 12/14 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca.50×25 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: nog slechts enkele exemplaren aanwezig

Deze bomen kunnen eventueel in een aanhanger worden vervoerd en met voldoende mankracht zelf worden geplant. We hebben ze in 3 rassen beschikbaar! Deze bomen zijn erg geschikt voor plaatsing langs een gevel, in de voortuin of  in een wat kleinere (stads)tuin. Kom langs in onze showtuin om deze prachtige leifruitbomen te bekijken en uit te zoeken!

Appelras Elstar “Malus Domestica Elstar” UITVERKOCHT

De Elstar is een van de meest populaire appelrassen in Nederland. Het is een zelfbestuivende appel met een rode blos op een geelgroene ondergrond die geschikt is handappel, gebakappel en voor de moes/ sap. De smaak heeft een karakteristiek aroma met roomwit sappig vruchtvlees. De prachtige bloesem is lichtroze en de pluktijd van de appels ligt rond medio/ eind september.

Appelras Notarisappel “Malus Domestica Notarisappel” UITVERKOCHT

Dit sinds 1890 geteelde oude appelras was ooit een van de meest populaire rassen in Nederland maar is inmiddels iets minder bekend. De boom bloeit in april met prachtige witroze bloesem en en geeft rond eind september/ oktober geelgroene appels met een zeer goede zoete zachtezure smaak. De handappels zijn tevens geschikt voor moes.

Perenras Conference “Pyrus Communis Conference”

De Conference is in Nederland erg populair. Deze prachtige knoestige oude perenboom met grillige vormen is direct fruitdragend. De vorm van de peren is breed en lang en de smaak zoet en sappig. De peren hebben een lichtgroene tot bruine kleur met onderin soms wat donkere vlekken (dit noemt men roest). Deze boom geeft prachtige vroege witte bloesem en de pluktijd van de peren is rond september. Dit ras is zelfbestuivend en goed ziekteresistent.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorieën: ,