Kweepeer hoogstam

2.200,00

Soort: Kweepeer
Prijs: € 2200,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Omschrijving:

We hebben eindelijk een hoogstam Kweepeer op voorraad! Deze bijzondere boom behoort tot de rozenfamilie (ja echt!) en is nauw verwant aan de appel, peer en lijsterbes. De boom bloeit vrij laat in mei/ juni met lichtroze bloesem en het grote gele fruit lijkt op een appel of peer (afhankelijk van het ras) maar dan groter en is plukrijp in het najaar. Het exacte ras is onbekend. Rauw is het fruit niet eetbaar maar eenmaal gekookt heeft het een heel rijk en honingzoet aroma. Zeer geschikt voor jam of als bijgerecht en daardoor erg geliefd! Voor het planten van deze boom gebruiken we onze 8-tonsrupskraan met een breedte van 2,5 meter. Indien dit niet mogelijk is dan kunnen we extern een autolaadkraan of telekraan inhuren zodat de boom door de lucht op z’n plek gehesen wordt.

Eigenschappen:

Stamtype: hoogstam
Hoogte: ca. 400-450 cm
Vertakking: vanaf 145 cm
Breedte: ca. 400 – 450 cm
Stamomtrek: ca. 50-55 cm *
Kluit: ca. 120 x 60 cm
Voorraad: 1 exemplaar
* Gemeten op ca. 1 meter stamhoogte

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialeerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2!. Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO