oude perenboom fruitboomoude perenboom fruitboom

Doyenne du Comice

695,00

Soort: Perenboom (ras Doyenne du Comice)
Prijs: € 695,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen

Leeftijd: ca. 45 jaar
Stamhoogte: laagstam
Hoogte: ca. 300 cm
Breedte: ca. 300 cm
Stamomtrek: ca. 55/80 cm
Kluit: ca. 120×60 cm of ca. 140/70 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: diverse prachtige exemplaren aanwezig

Echt een blikvanger voor iedere tuin met grillige vormen en van zware kwaliteit. Geeft heerlijke handperen en prachtige witte bloesem! We hebben dit formaat ook beschikbaar in het ras Conference.

Klik hier voor een video van deze prachtige bomen.

Kenmerken perenras Doyenne du Comice “Pyrus Communis Doyenne du Comice”

De Doyenne du Comice is een zelfbestuivende saprijke peer met een zoete geur en smaak. Net als de Conference is dit een erg populaire handpeer. De boom geeft prachtige witte bloesem en de pluktijd van de peren ligt rond medio september. Prachtige karakteristieke knoestige oude perenboom met grillige vormen en direct fruitdragend.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO