oude kersenboomoude kersenboom

Kersenboom Regina/ Karina

200,00

Soort: Oude laagstam kersenboom (ras Regina/ Karina)
Prijs: € 200,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*


Eigenschappen

Ras: In 2 rassen beschikbaar: Regina en Karina
Stamtype: laagstam
Leeftijd: ca. 10 jaar
Hoogte: ca. 250  cm
Breedte: ca. 100-150 cm
Stamomtrek: ca. 17-21 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 60 x 30 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: nog enkele stuks, wel veel dikkere exemplaren!

Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken!

Kemerken kersenras Regina “Prunus Avium Regina”

Deze populaire kersensoort is een klassieker onder de kersen. Deze laatbloeier geeft prachtige lichtroze bloesem en de pluktijd van de kersen ligt rond medio juli/ begin augustus waardoor de kersen veel zonuren krijgen en een heerlijke zoete smaak. De onderstam waarop de boom is geënt is een Gisela5, dit zorgt voor een vertraagde groei en verhoogde vruchtproductie. Het ras is zelfbestuivend. Dit formaat is eventueel zelf te planten.

Kenmerken kersenras Karina “Prunus Avium Karina”

Deze populaire kersensoort geeft vruchten met een donkerrode kleur en een volle zoete smaak. De boom geeft prachtige lichtroze bloesem en de pluktijd van de kersen ligt rond juni. Het is een zelfbestuivend ras. De onderstam waarop de boom is geënt is een Gisela5, dit zorgt voor een vertraagde groei en verhoogde vruchtproductie. Dit formaat is eventueel zelf te planten.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO