hoogstam appelboomhoogstam appelboom
VERKOCHT

Rode Boskoop, nr 1890

2.500,00

Soort: hoogstam appelboom “Rode Boskoop/ Goudreinet”, nr 1890
Prijs: € 2500,00 per stuk (incl. BTW) met 1 jaar garantie

Eigenschappen:
Ras: Rode Boskoop/ Goudreinet
Stamtype: hoogstam
Leeftijd: ca. 25 jaar
Hoogte: ca. 350 cm
Breedte: ca. 500-600 cm
Vertakking: begint vanaf 185 cm hoogte
Stamomtrek: ca. 75-80 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 140×70 cm
Bestuiving: niet zelfbestuivend
Voorraad: VERKOCHT

Deze prachtige exclusieve hoogstam appelboom heeft een brede parasolvorm. Met een breedte van ca. 500-600 cm is dit een echte eye-catcher in uw tuin! Uniek! Onze bomen zijn voorzien van een draadkluit en kunnen het gehele jaar geplant worden. Kom langs in onze showtuin om onze bomen te bekijken en zelf op nummer uit te zoeken!

Appelras Rode Boskoop/ Goudreinet “Malus Domestica Rode Boskoop”

Dit bekende appelras is een mutant van de Schone van Boskoop alleen de appels zijn wat roder/ zoeter. Hij is erg geschikt als handappel maar wordt ook vaak voor de moes of gebak gebruikt.  De appels kunnen tussen half september-half oktober geplukt worden. De bloeitijd ligt rond maart/ april met witte bloesem in een roze knop. Omdat dit ras niet zelfbestuivend is is het van belang dat er in de directe omgeving (straal van 100 meter) een andere appelboom staat die deze boom kan bestuiven.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
Categorie: