James Grieve appelboom
hoogstam appelboom
hoogstam James Grieve appelboom
bloesem James Grieve

James Grieve, nr 3404

2.200,00

Soort: James Grieve (nr 3404)
Prijs: € 2200,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Korte beschrijving:

Deze mooie hoogstam appelboom van het ras James Grieve is door ons met zorg voor u gerooid in Spierdijk waar hij ongeveer 25-30 jaar heeft gestaan. Nu wacht hij op een mooie nieuwe plek! Het ras is zelfbestuivend en staat ook bekend als een goede bestuiver voor andere appelbomen. De appels zijn vrij groot en zachtzuur van smaak. Bij voorkeur worden de appels direct na de pluk (rond eind augustus) gegeten of gebruikt voor de moes, sap of taart. De bloesem is witroze. Voor het planten is onze rupskraan nodig of wanneer dit niet mogelijk is een autolaadkraan/ telekraan die de boom door de lucht hijst. Voor iedere plantklus hebben wij meestal een geschikte oplossing!

Eigenschappen:

Leeftijd: ca. 25-30 jaar
Stamhoogte: hoogstam
Hoogte: ca. 500-550cm
Vertakking: vanaf ca. 155 cm
Breedte: ca. 400-450 cm
Stamomtrek: ca. 50 x 55 cm *
Kluit: 110 x 55 cm
Voorraad: div. vergelijkbare appelbomen op voorraad!
* Op ca. 1 meter hoogte gemeten

Wij zijn Schouten Bomen!

En wij bieden het grootste en allermooiste assortiment oude fruitbomen van Nederland aan! Maar u kunt bij ons ook terecht voor volwassen sierbomen en notenbomen. Wij zijn geen kwekerij maar wij zijn gespecialiseerd in het verplanten van bomen door heel Nederland. Zo redden we karakteristieke volwassen bomen van de zaag en geven we ze een tweede leven in uw tuin! Bekijk ons grote aanbod op de website of bezoek onze showtuin in Abbekerk van maar liefst ca. 10.000 m2! Onze bomen zijn het gehele jaar lever- en plantbaar!

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO