VERKOCHT

James Grieve, nr 1893

1.800,00

Soort: Hoogstam appelboom “James Grieve”, nr 1893
Prijs: € 1800,00 per stuk (incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen:
Ras: James Grieve
Stamtype: hoogstam
Leeftijd: ca. 25 jaar
Hoogte: ca. 230 cm
Breedte: ca. 300 cm
Vertakking: begint vanaf 210 cm hoogte
Stamomtrek: ca. 40-45 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca.90×45 cm
Bestuiving: niet zelfbestuivend
Voorraad: VERKOCHT

Deze prachtige exclusieve hoogstam appelboom heeft een parasolvorm en is een echte eye-catcher in uw tuin! Uniek! Het ras “James Grieve” is niet zelfbestuivend. Om vruchten te kunnen ontwikkelen heeft deze boom derhalve in een straal van ca. 100 meter een geschikte appelboom nodig voor kruisbestuiving. Onze bomen zijn voorzien van een draadkluit en kunnen het gehele jaar geplant worden. Kom langs in onze showtuin om onze bomen te bekijken en zelf op nummer uit te zoeken!

Appelras James Grieve  “Malus Domestica James Grieve”

Dit ras is vrij populair bij hobbytelers vanwege de specifieke sappige zachtzure smaak van de appels. De handappels zijn ook prima geschikt voor moes en/of gebak. De pluktijd van de appels ligt rond augustus en de boom bloeit roze in de knop met witte bloemen. Omdat dit ras niet zelfbestuivend is is het van belang dat er in de directe omgeving (straal van 100 meter) een andere appelboom staat die deze boom kan bestuiven.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie: