VERKOCHT

Sterappel, nr 1920

2.500,00

Soort: Hoogstam appelboom Sterappel, nr 1920
Prijs: € 2500,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen:
Ras: Sterappel
Stamtype: hoogstam
Leeftijd: ca. 25 jaar
Hoogte: ca. .. cm
Breedte: ca. … cm
Vertakking: begint vanaf ca. … cm hoogte
Stamomtrek: ca. … cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca.110×55cm
Bestuiving: niet zelfbestuivend
Voorraad: VERKOCHT

Deze prachtige exclusieve hoogstam appelboom is een echte eye-catcher in uw tuin! Onze bomen zijn voorzien van een draadkluit en kunnen het gehele jaar geplant worden. Kom langs in onze showtuin om onze bomen te bekijken en zelf op nummer uit te zoeken!

Malus Domestica “Sterappel”
Dit oude Nederlandse ras geeft in september kleine platronde rode appels, welke erg geschikt zijn voor taart, appelmoes of sap. De appels hebben een speciaal aroma. Dit ras is niet zelfbestuivend. Dat betekent dat de boom binnen een straal van. ca. 100 meter een andere geschikte appelboom nodig heeft voor de bestuiving om appels te kunnen ontwikkelen.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie:
MEER INFO