oude appelboomoude appelboom

Elstar

200,00

Soort: Oude laagstam appelboom (ras Elstar)
Prijs: € 200,00 per stuk
(incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen laagstam appelboom:
Ras: Elstar
Stamtype: laagstam
Leeftijd: ca. 15 jaar
Hoogte: ca. 200 cm
Breedte: ca. 130-140 cm
Stamomtrek: ca. 25/30 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 70×35 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: UITVERKOCHT

Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken! Ook zwaardere exemplaren op voorraad!

Appelras Elstar “Malus Domestica Elstar”

De Elstar is een van de meest populaire appelrassen in Nederland. Het is een zelfbestuivende appel met een rode blos op een geelgroene ondergrond die geschikt is handappel, gebakappel en voor de moes/ sap. De smaak heeft een karakteristiek aroma met roomwit sappig vruchtvlees. De prachtige bloesem is lichtroze en de pluktijd van de appels ligt rond medio/ eind september.

Deze bomen kunnen eventueel in een aanhanger worden vervoerd en met voldoende mankracht zelf worden geplant. In een vergelijkbaar of iets groter formaat bieden wij eventueel ook oude perenbomen (o.a. Conference, Doyenne du Comice of Gieser Wildeman) of oude appelbomen te koop aan. Leuk om met elkaar te combineren! Deze bomen zijn ook erg geschikt voor plaatsing in een bak of voor in een wat kleinere tuin.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie: