hoogstam appelboom Elstarhoogstam appelboom Elstar
VERKOCHT

Elstar, nr 1892

2.000,00

Soort: hoogstam appelboom “Elstar”, nr 1892
Prijs: € 2000,00 per stuk (incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie*

Eigenschappen:
Ras: Elstar
Stamtype: hoogstam appelboom
Leeftijd: ca. 25 jaar
Hoogte: ca. 210 cm
Breedte: ca. 400-450 cm
Vertakking: begint vanaf 175 cm hoogte
Stamomtrek: ca. … cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 110×55 cm
Bestuiving: zelfbestuivend
Voorraad: VERKOCHT

Deze prachtige exclusieve hoogstam appelboom van het ras Elstar is erg karakteristiek en heeft een brede parasolvorm. Uniek! Onze bomen zijn voorzien van een draadkluit en kunnen het gehele jaar geplant worden. Kom langs in onze showtuin om onze bomen te bekijken en zelf op nummer uit te zoeken!

Appelras Elstar “Malus Domestica Elstar”

De Elstar is een van de meest populaire appelrassen in Nederland. Het is een zelfbestuivende appel met een rode blos op een geelgroene ondergrond die geschikt is handappel, gebakappel en voor de moes/ sap. De smaak heeft een karakteristiek aroma met roomwit sappig vruchtvlees. De prachtige bloesem is lichtroze en de pluktijd van de appels ligt rond medio/ eind september.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie: