Elstar/ Goudreinet

510,00

Soort: Oude laagstam appelboom (ras Elstar en Goudreinet)
Prijs: € 510,00 per stuk (incl. 9% BTW) met 1 jaar garantie!*

Eigenschappen laagstam appelboom:
Ras: Elstar en Goudreinet
Stamtype: laagstam
Leeftijd: ca. 35 jaar
Hoogte: ca. 250-300 cm
Breedte: ca. 160-190 cm
Stamomtrek: ca. 35/45 cm (gemeten op ca. 1 meter stamhoogte)
Kluit: ca. 80 x 40 cm
Bestuiving: zelfbestuivend (Elstar) en niet zelfbestuivend (Goudreinet)
Voorraad: diverse stuks aanwezig.

Uniek! Onze bomen zijn voorzien van een draadkluit en kunnen het gehele jaar geplant worden. Kom langs in onze showtuin om de bomen te bekijken en zelf uit te zoeken!

Appelras Elstar “Malus Domestica Elstar”

De Elstar is een van de meest populaire appelrassen in Nederland. Het is een zelfbestuivende appel met een rode blos op een geelgroene ondergrond die geschikt is handappel, gebakappel en voor de moes/ sap. De smaak heeft een karakteristiek aroma met roomwit sappig vruchtvlees. De prachtige bloesem is lichtroze en de pluktijd van de appels ligt rond medio/ eind september.

Appelras Goudreinet “Malus Domestica Schone van Boskoop”

Dit bekende appelras is erg geschikt als handappel maar wordt ook vaak voor de moes of gebak gebruikt. Deze grote zoetzure appel is groengeel tot bronsachtig van kleur en kan doorgaans tussen half september-half oktober geplukt worden. De bloeitijd ligt rond maart/ april. Omdat dit ras niet zelfbestuivend is is het van belang dat er in de directe omgeving (straal van 100 meter) een andere appelboom staat die deze boom kan bestuiven. Goede bestuivers zijn o.a. de volgende rassen: Benoni, Discovery, Gloster en James Grieve.

Deze bomen zijn ook erg geschikt voor plaatsing in een bak of voor in een wat kleinere tuin.

Transport, planten en garantie

Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten (in heel Nederland) voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij namelijk gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis. U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Categorie: